Hodnocení vedoucího mužstva A

01.10.2024 08:25

Dnešní utkání se mi hodnotí jen velmi těžce.

Kde začít, možná tam, že je odehraných 5 utkání a v každém hrajeme v úplně jiné sestavě. Po odehraných třech zápasech, na kontě s devíti body jsme byli na koni. Už minulé kolo se Sokolči jsem dával do hromady sestavu, a i to se podepsalo nějakým stylem na výsledku, kde jsme utrpěli porážku.

Na zápas proti Polabanu to však bylo ještě horší. Začátek utkání, zbytečná ztráta balónu, následoval faul a z trestného kopu to pověsil hráč přímo do šibenice. Dvě minuty na to další ztráta, únik, najednou hosté na koni. Následně byla přísně posouzená penalta, avšak hráč přestřelil branku. Do poločasu byl na hřišti pouze jeden tým, a to byli hosté, kteří zvýšili svůj náskok na 3:0. O poločase vzhledem k velkému počtu žlutých karet jsem se chtěl vyvarovat hlavně vyloučení našich fotbalistů. Druhý poločas byl stejný jako první jen s rozdílem, že jsme dostali pouze dvě branky.

Polaban má spoustu mladých a šikovných fotbalistů, zasloužené vítězství hostujícího týmu.

Na závěr bych chtěl dodat, že to, co předvádíme poslední dvě kola, je absolutně mimo naše plány. Jsem velmi zklamán a uvidíme, co nás čeká následující víkend, kde nás čeká soupeř z Milovic.

Zhodnotil vedoucí mužstva Petr Sabol

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012